Dezvoltarea profesională continuă este momentul-cheie al succesului în afaceri, utilizarea noilor tehnologii în procesul de învățare este obligatorie, iar studiile internaționale arată că există o strânsă legătură între implementarea programelor de E-learning și rezultatele pe care organizațiile și profesioniștii le obțin în afaceri.

Companiile pot utiliza cursurile online pentru instruirea angajaților și dezvoltarea talentelor, iar profesioniștii le pot accesa pentru a-și îmbunătăți competențele profesionale și a face un salt în carieră, indiferent de nivelul de expertiză la care se află.

Astfel de programe de E-learning oferă flexibilitate, eficiență și performanță, pentru că se desfășoară online, includ diferite tipuri de resurse de învățare și conținut înregistrat diversificat, la care cursanții au acces de pe orice tip de dispozitiv, atunci când timpul le permite, indiferent de locație.

Pentru a veni în sprijinul companiilor și profesioniștilor preocupați de dezvoltare profesională, compania locală de consultanță și training Starperformining a dezvoltat un concept unic de E-learning pe platformă proprie care conține cursuri online open și corporate în limba română, cu teme interesante și căutate deopotrivă de organizații și de manageri, construite în baza unei tehnologii dinamice și interactive.

Metodologia de învățare include materiale de diferite tipuri, adecvate tuturor stilurilor de învățare, sub formă de texte, lecții video înregistrate, studii de caz, filme video educative și teste de verificare a cunoștințelor.

În scopul de a aprofunda învățarea și de a pune în practică noțiunile studiate, toate programele conțin webinare și sesiuni de consiliere individuală, în care se dezbat studii de caz și se practică jocuri de rol relevante. Acestea se desfășoară tot online, la date și ore programate anterior.

Pe tot parcursul procesului de învățare cursanții pot interacționa în mod direct cu consultanții pentru clarificarea noțiunilor și a conceptelor studiate individual sau în grup, iar la final, ei vor putea implementa cunoștințele acumulate în proiecte cu impact real asupra carierei lor profesionale și asupra afacerii.

Pentru a crește performanța la nivel individual și de echipă în companii, Starperformining a creat și livrat de la începutul pandemiei, 23 de cursuri corporate online care pot fi adaptate la nevoile reale ale oricărei organizații, indiferent de domeniu de activitate, iar pentru organizațiile care doresc să stabilească nivelul actual al competențelor profesionale ale angajaților, Starperformining facilitează organizarea de Centre online de evaluare și dezvoltare în leadership.

Feedback-urile încurajatoare primite, a determinat echipa de consultanți Starperformining să deschidă unele cursuri și pentru alte organizații și profesioniști de business, astfel că în perioada februarie- mai 2022 au loc cursurile open online de dezvoltare profesională.

În timp ce pentru cursurile de Asistent Manager, Cum să lucrăm mai eficient, fără stres, Tehnici de feedback, Gestionarea conflictelor, Digitalizarea inteligentă a echipei și Gestionarea relației cu șeful, continuă înscrierile, programele de ”Managementul Timpului” și ”Interviul de selecție” sunt în plină desfășurare cu toate locurile disponibile epuizate. Pentru cei care au ratat șansa de participare, compania mai anunță o nouă sesiune de cursuri open în acest an.

Consultanții Starperformining care facilitează programele de training au studii de specialitate, dețin certificări locale și internaționale și au acumulat experiență practică, atât în companii locale, cât și în multinaționale, din diferite țări și industrii, atât la nivel operațional, cât și la nivel strategic. Numărul acestora este în creștere tocmai datorită solicitărilor din ce în ce mai multe și mai diversificate de proiecte de E-learning.
Informații detaliate despre echipă, cursuri și celelalte instrumente și servicii pe care Starperformining le oferă, le puteți găsi, accesând online platforma companiei.

Sursa foto: starperformining.mykajabi.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri