Încă un retailer se înrolează în Revolut la categoria Recompense(Rewards), oferind clienților posibilitatea de a obține înapoi 5% din banii pe care-i dau pe produsele pe care le cumpără de pe rafturile lui, fie online, fie în locațiile fizice, folosind un card Revolut. Este vorba despre Flanco, unul dintre principalii jucători de pe piața de retail electro-IT locală, cu o rețea formată din peste 153 de magazine în toată țara și deținătorul magazinului online flanco.ro.

Astfel, din luna aprilie a anului 2022, utilizatorii Revolut din România primesc înapoi 5%(cashback) din valoarea produselor pe care le cumpără de la Flanco, indiferent de modalitatea prin care realizează achiziția: online, pe flanco.ro sau direct din magazinele retailerului.

La momentul publicării acestei știri, utilizatorii Revolut, indiferent de abonamentul pe care-l au, pot regăsi deja în aplicație, la categoria ”Cashback”, retailerul electro-IT Flanco, în dreptul căruia este menționat procentul de cashback de 5%. Aceștia trebuie să selecteze bulina aferentă retailerului și să apese activează. Astfel, la următoarea plată realizată la Flanco, vor primi, în termen de 72 de ore, 5% din valoarea comenzilor. Banii primiți înapoi sub formă de cashback pot fi folosiți pentru orice plată cu cardul Revolut, însă nu pot fi retrași de la ATM.

”În mod constant adăugăm noi servicii de finanțare sau beneficii pentru clienți împreună cu partenerii noștri. Prin această colaborare, toate produsele noastre vor beneficia de returnarea pe card a 5% din valoare. Ne așteptăm ca acele categorii cu o creștere bună în piață să fie, în continuare, preferatele clienților, beneficiind de un preț încă și mai accesibil. Spre exemplu, anul trecut, mașinile de spălat vase și uscătoarele au avut un ritm de creștere de peste 60%, device-urile smart (smartphone, smartwatch, brățări fitness) au crescut cu peste 38%, iar espressoarele de cafea cu peste 26%.” a explicat Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco Retail.

Parteneriatul realizat de Flanco cu Revolut aduce retailerul românesc de electro-IT în secțiunea Recompense a Fintech-ului în care se mai regăsesc business-uri precum Depurtat.ro, Farmec, Otter, Meli Melo Paris, Lensa sau MyProtein, ce oferă cashback ce poate ajunge și până la 35%.

Revolut are în prezent peste 18 milioane de clienți în toată lumea, dintre care 1,6 milioane în România.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri