Eviden, parte a companiei franceze Atos, care furnizează soluții de digital, cloud, big data și securitate, deschide un centru de cloud și securitate cibernetică în Timișoara. CloudSecOps Center face parte din rețeaua de Centre de Cloud ale Eviden, patru în total (Inginerie, Migrare, Operațiuni și Securitate) și realizează operațiuni avansate de securitate pentru serviciile cloud, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene.

Proiectul implică o colaborare strânsă a liniilor de business OneCloud și Big Data & Security ale Eviden pentru a proiecta, dezvolta și livra soluții care oferă servicii cloud end-to-end la scară largă. Noul centru va oferi servicii cloud performante, incluzand elemente de securitate dezvoltate printr-un model de livrare scalabil.

„Noul centru CloudSecOps din România combină soluții specializate de consultanță, migrare și operare folosind Inteligența Artificială și Machine Learning, oferind clienților servicii complete de cloud și securitate cibernetică", adaugă Diana Sipos, Country Manager Eviden Technologies România.

Eviden furnizează furnizează servicii pentru industrii variate, acoperind peste 47 de țări și are peste 47.000 de angajați la nivel mondial. Compania are venituri anuale de aproximativ 5 miliarde de euro.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri