Operatorul Vodafone Romania a anuntat preluarea tuturor locatiilor si operatiunilor postpaid ale companiei Petrocom D&V, fost dealer Vodafone, tranzactia urmand a fi oficial finalizata pana pe 17 septembrie.

Petrocom D&V a fost dealer exclusiv al Vodafone in perioada ianuarie 2001 – septembrie 2007. In urma achizitiei, Vodafone Romania va prelua operatiunile postpaid, precum si cele 55 de magazine detinute de Petrocom D&V in Bucuresti si in 25 de judete.

Distributia de prepaid va fi operata in continuare de catre una din firmele detinute de fostul proprietar al Petrocom D&V, logistica celor doua activitati fiind diferita, potrivit oficialilor Vodafone.

“Aceasta achizitie sustine strategia Vodafone Romania, de dezvoltare continua a retelei de distributie la nivel national. Prezenta puternica a Petrocom in majoritatea regiunilor tarii, precum si experienta sa ca distribuitor exclusiv al produselor si serviciilor Vodafone, au fost factori importanti pentru incheierea acestei tranzactii. Strategia Vodafone Romania este sa mentina un raport echilibrat intre reteaua de magazine proprii si retelele de magazine ale dealerilor sai”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completi de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 232 milioane de clienti pe plan mondial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si