Fonomat, cel mai mare dealer Orange, rezultat in urma achizitiei si fuzionarii mai multor retele GSM independente, a inceput activitatile de promovare post-rebranding. Compania deruleaza incepand cu 8 aprilie 2008 o campanie de publicitate TV si radio la nivel national.

Fonomat s-a format prin achizitionarea de catre fondul de investitii spaniol GED Private Equity a patru companii de retail GSM: Dasimpex, Puls GSM, GSM Land si Plus GSM. Cu un numar de 167 de magazine cu acoperire nationala si 480 de angajati, compania este a doua cea mai mare retea GSM din Romania si vizeaza pragul de 200 de magazine pana la sfarsitul anului.

„Fonomat, “Magazinul tau de telefonie mobila”, reprezinta, in viziunea noastra, un punct de referinta important pentru piata GSM din Romania. Misiunea noastra este imbunatatirea atentiei acordate clientului, gasirea unor solutii rapide si eficiente pentru problemele sale, pentru ca, din pacate, aceasta preocupare nu a fost o prioritate pentru companiile care activeaza pe piata din Romania”, a declarat Ramona Popescu, Group Marketing Manager Fonomat.

Campania nationala se deruleaza in perioada 8-27 aprilie prin spotul “Phone Call” pe principalele canale TV centrale. La radio, Fonomat isi desfasoara promovarea in perioada 16-22 Aprilie.