Fonomat a devenit cel mai mare dealer Orange cu 167 de magazine si demareaza o campanie de promovare nationala dupa rebranding.
Fonomat, cel mai mare dealer Orange, rezultat in urma achizitiei si fuzionarii mai multor retele GSM independente, a inceput activitatile de promovare post-rebranding. Compania deruleaza incepand cu 8 aprilie 2008 o campanie de publicitate TV si radio la nivel national.

Fonomat s-a format prin achizitionarea de catre fondul de investitii spaniol GED Private Equity a patru companii de retail GSM: Dasimpex, Puls GSM, GSM Land si Plus GSM. Cu un numar de 167 de magazine cu acoperire nationala si 480 de angajati, compania este a doua cea mai mare retea GSM din Romania si vizeaza pragul de 200 de magazine pana la sfarsitul anului.

„Fonomat, “Magazinul tau de telefonie mobila”, reprezinta, in viziunea noastra, un punct de referinta important pentru piata GSM din Romania. Misiunea noastra este imbunatatirea atentiei acordate clientului, gasirea unor solutii rapide si eficiente pentru problemele sale, pentru ca, din pacate, aceasta preocupare nu a fost o prioritate pentru companiile care activeaza pe piata din Romania”, a declarat Ramona Popescu, Group Marketing Manager Fonomat.

Campania nationala se deruleaza in perioada 8-27 aprilie prin spotul “Phone Call” pe principalele canale TV centrale. La radio, Fonomat isi desfasoara promovarea in perioada 16-22 Aprilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri