Printr-o noua oferta de servicii de securitate IT, Romtelecom avanseaza in transformarea in furnizor de servicii IT&C.

Incepand cu luna mai, Romtelecom pune la dispozitia clientilor sai companii un serviciu de securitate IT pentru retelele de date. Serviciul BlueBox consta intr-un router care va detecta incercarile externe de patrundere in reteaua clientului, un software de tip firewall, precum si un filtru URL cu o configuratie personalizata in functie de nevoile clientilor. Serviciul se adreseaza companiilor mici si mijlocii.

„Externalizarea serviciilor a devenit deja o necesitate pentru companiile care doresc sa-si optimizeze costurile si sa-si mentina un nivel bun de competitivitate. Aceasta este o tendinta care estimam ca se va accentua in viitor. De aceea lansam acum serviciul BlueBox, care poate asigura securitatea retelei clientilor nostri pentru un pret competitiv,” spune George Makowski, director executiv comerical, segment business.

Pretul abonamentului serviciului BlueBox este de 25 de euro pe luna, iar taxa de activare a serviciului este gratuita pentru clientii care beneficiaza deja de conectivitate Romtelecom la Internet. Preturile nu includ TVA.

Citeste si:

Tot in luna mai, Romtelecom a lansat serviciul de acces la Inernet de banda larga ClickNet 20 Mbps, destinat si clientilor business. Noul produs ofera o viteza de download de 20 Mbps, 1024 Kbps pentru upload, IP static si servicii avansate de web hosting, prin pachetul BeOnline Start. Abonamentul lunar pentru ClickNet 20 Mbps este de 39 de euro pe luna, fara TVA. Pentru clientii companii, Romtelecom are in vedere pentru acest produs firmele mici si mijlocii, cu citeva zeci de angajati.

De asemenea, clientii companii mai pot beneficia pana la sfarsitul lunii mai de oferta ClickNet ce include un desktop sau un laptop, la pachet cu unul dintre abonamentele ClickNet 6 sau 8 Mbps.

In aceasta formula de promotie, preturile abonamentelor pentru Internet de banda larga sunt reduse cu 20% fata de valoarea de lista, ajungand la 20 de euro pe luna pentru serviciul ClickNet 6 Mbps cu desktop inclus, respectiv 27 euro in varianta cu laptop inclus. In plus, exista si varianta de pachet ClickNet 8 Mbps cu laptop, pentru 39 euro pe luna. Clientii pot alege unul dintre cele patru modele de modemuri disponibile, cu preturi incepand de la 39 euro, fara taxa de activare. Toate preturile sunt exprimate fara TVA.

Aceste servicii vin in completarea gamei de produse Romtelecom destinate clientilor companii, alaturi de serviciile de date si Internet precum VPN, IpFIX, Metronet, CyberHost sau Bizpack.