Utilizatorii de e-mail ai Romtelecom prin serviciul Clicknet vor beneficia astfel de toate avantajele oferite de platforma Google Apps, cum ar fi capacitatea de stocare a casutei postale (inbox) de peste 7.000 MB, atasamente cu marime de pana la 20 Mb, acces mobil facil, interfata intuitiva in limba romana si filtre spam recunoscute international.

Accesul mobil este posibil printr-o aplicatie software (client Java) ce poate fi descarcata gratuit de la adresa m.google.com/a, ori printr-un browser web pentru telefonul mobil.

Astfel, utilizatorii de e-mail Clicknet vor avea automat acces la alte aplicatii Google, pe langa e-mail, cum ar fi mesagerie instant integrata, calendar cu notificare gratuita prin mesaje text (SMS) si aplicatii online ce includ procesare word, prezentari si tabele.

Citeste si:

Clicknet este serviciul de acces broadband la Internet al Romtelecom. Numarul de clienti penru acest serviciu a depasit jumatate de milion.

Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala.

Profitul operational inainte de depreciere si amortizare al Romtelecom este in scadere cu 24,5% in primul semestru al 2008, inregistrand 124,3 milioane euro, fata de 164,6 milioane euro, in primul semestru al anului preceden