Motorola Inc, cel mai mare producator american de telefoane mobile, a afisat pierderi nete de 397 milioane dolari, in al treilea trimestru, iar veniturile companiei au scazut sub asteptarile specialistilor, in ciuda efortului companiei de a-si recastiga pozitia pe piata.
Motorola, a afisat in al treilea trimestru pierderi nete de 397 milioane dolari, adica 18 centi/actiune, fata de profitul de 40 milioane dolari, sau 3 centi/actiune, pe care il raportase in aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile companiei au scazut cu 15%, la 7,48 miliarde dolari, sub estimarile specialistilor chestionati de Reuters care preconizau incasari de 7,8 miliarde dolari, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Motorola a exportat 25,4 milioane telefoane in al treilea trimestru, in scadere fata de 37,2 milioane de telefoane exportate in perioada similara de anul trecut.

Pe piata telefoanelor mobile, Motorola are drept concurenti producatorii Nokia si Samsung Electronics, precum si pe Apple Inc, care a lansat recent modelul iPhone.

Motorola estimeaza pentru al patrulea trimestru fiscal un castig pe actiune de aproximativ 2-4 centi si un castig anual cuprins intre 5-7centi/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri