"Obiectul contractului este de furnizare a unui sistem care cuprinde toate componentele hardware, software, precum si servicii privind dezvoltarea software-ului aferent acestuia si furnizarea documentatiei, a procedurilor de instalare, configurare, pregatire si, de asemenea, orice produs rezultat cu ocazia dezvoltarii si implementarii Sistemului Informatic National de Semnalari", se arata in anuntul de participare publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.

Ministerul a anuntat ca durata contractului, care este finantat din fonduri nerambursabile prin Facilitatea Schengen, este de la 2 martie 2009 pana la 30 iunie 2010, iar beneficiari sunt Directia Generala Schengen si Directia Generala pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Ministerului de Administratie si Interne.

Firmele interesate trebuie sa depuna o scrisoare de garantie bancara de participare de 358.000 euro, in original, valabila 90 zile de la data limita de depunere a ofertelor. Garantia de buna executie este de 10% din valoarea contractului fara TVA.

Potrivit anuntului, va fi aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.