Petr Sichrovsky, actualul Country General Manager al Xerox Cehia si Slovacia, va prelua functia sefia Xerox Romania si Republica Moldova incepand cu 1 august 2009.

Recent, Marius Persinaru, fostul Country General Manager al Xerox Romania si Republica Moldova, a fost avansat pe pozitia de Vice President, Operations, Developing Markets Operations (DMO) - East, asigurand si interimatul pentru pozitia de GM pentru operatiunile locale pana la intrarea in functie a lui Sichrovsky.

Petr s-a alaturat Xerox Cehia in aprilie 1997, in cadrul departamentului de vanzari. De atunci, Petr a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit Country GM al Xerox Cehia si Slovacia in februarie 2004. Patru ani mai tarziu, Petr Sichrovsky reusea performanta de a tripla dimensiunile organizatiei Xerox Cehia si Slovacia.

Pe intreaga durata a mandatului lui Petr, Xerox Cehia si Slovacia a obtinut cresteri continue ale cifrei de afaceri, in conditii de profitabilitate.

“Performantele financiare ale companiei pe care a condus-o Petr au continuat sa fie puternice inclusiv in prima jumatate a acestui an, intr-un context economic dificil”, anunta reprezentantii Xerox.

Functia de Country General Manager al Xerox Cehia si Slovacia va fi preluata de Libor Holik, actualmente Industry Business Manager in companie.

Realizarile lui Persinaru la Xerox Romania si Moldova. Ce urmeaza?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si