Cinematograful, primul de acest gen din Romania, este parte a megaplexului Cinema City Cotroceni, deschis in noul centru comercial AFI Palace Cotroceni.

“Samsung pune la dispozitia publicului echipamente din domeniul audio-video, telefoniei si tehnologiei informatiei”, declara Jeong Eon Kim, CEO al Samsung Electronics Romania.

Samsung s-a alaturat si zonei VIP a cinematografului.

In cadrul Samsung VIP din Cinema City, Samsung ofera spectatorilor posibilitatea vizionarii unui film in 3 sali de maxim 31 de locuri. In pretul biletului la film, la dispozitia spectatorilor va fi si barul din lounge-ul Cinema City Samsung VIP.

Megaplexul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni va fi deschis publicului incepand cu data de 20 noiembrie.

Cinema City International este cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Est si detine licenta exclusiva pentru IMAX in tarile in care este prezent. De asemenea, acesta este operatorul cu cea mai mare rata de crestere din Europa, peste 45 de multiplexuri aflate in faza de constructie.

CEO-ul Cinema City: Construirea infrastructurii va creste traficul in cinematografe

Samsung Electronics este unul din principalii jucatori ai pietei globale de telecomunicatii, media digitala si tehnologii convergente media, cu vanzari de peste 96 miliarde dolari in 2008. (Samsung si-a triplat profitul in T3) Cu peste 164.000 de angajati, in 179 sedii din 61 de tari, compania este alcatuita din doua unitati: Digital Media & Communication and Device solution.

Ultimele noutati de la Samsung:

- Corby, un telefon dedicat tinerilor;

- Smartphone-uri bazate pe propriul sistem de operare din 2010;

- Omnia II.