RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori telecom pe piata locala, a numit din octombrie un nou vicepresedinte pentru operatiuni comerciale si de marketing, in persoana lui Niculae Plesa, 42 de ani.

Plesa va coordona strategiile si politicile comerciale si de marketing pentru toate cele cinci linii de business ale RCS & RDS (televiziune prin cablu si satelit, interne , telefonie fixa si mobila si televiziunea cu profil sportiv Digi Sport.).

Plesa are o experienta de peste 14 in telecom si in management, pana acum dezvoltand companii precum InfoGate Telecom, 2K Telecom, AccessNet International, CableVision, Comunicatii Nationale Mobile, in unele ele fiind si actionar majoritar. Niculae Plesa a fost actionar si director general al InfoGate Telecom, companie cu care RCS & RDS a avut un parteneriat strategic ulterior furnizorului de internet fiind preluat de compania controlata de miliardarul Zoltan Teszari.

„In urma cu doi ani adusesem InfoGate, compania pe care o conduceam, in punctul in care devenise element strategic pentru importanti jucatori din piata. Oferta de preluare venita dinspre RCS & RDS a insemnat o oportunitate pentru InfoGate. Operatorii au ofertat, am negociat si RCS & RDS a castigat. Acum RCS & RDS devine o oportunitate pentru mine personal si sunt decis sa castig din nou, alaturi de aceasta echipa", a declarat Plesa.

„Performantele de business ale lui Niculae Plesa, experienta indelungata in dezvoltarea afacerilor cu profil telecom, in strategiile de marketing si vanzari, au constituit un argument puternic pentru numirea sa in functia de vicepresedinte Operatiuni Comerciale al RCS & RDS”, a declarat presedintele RCS & RDS, Alexandru Oprea.

In 2008, potrivit Ministerului de Finante, RCS&RDS a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro, fata de un profit de 18,5 milioane euro in 2007, in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 11,6% de la 346,5 milioane euro, in urma cu doi ani, la 386,7 milioane euro in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri