SOFTWIN anunta deschiderea a doua laboratoare de cercetare-dezvoltare n domeniul securitatii datelor n tara, la Cluj, respectiv Iasi.
Initiativa vizeaza ntarirea echipei de analiza antivirus BitDefender, desemnata anul trecut de catre Institutul Antivirus Test Center din Germania drept cea mai reactiva din lume la aparitia de noi amenintari informatice.


Cei 15 programatori care fac parte din primele laboratoare locale BitDefender se alatura astfel celor 150 de specialisti n securitatea datelor din Bucuresti.


Pe lnga filialele din Germania, Spania si Statele Unite, am dorit crearea unor echipe de cercetare n orase cu mare potential uman, cum este Clujul si Iasul. Am descoperit tineri extrem de talentati si dornici n a-si construi o cariera internationala n domeniul securitatii IT. Cele 2 noi echipe vor avea un rol important n mentinerea BitDefender pe locul I mondial n viteza de reactie, a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.


Laboratoarele de analiza BitDefender lucreaza n regim non-stop si detecteaza zilnic, n medie, circa 150 de virusi noi. Actualizarea produselor cu ultimele semnaturi de virusi se realizeaza din ora n ora.
Echipele din Bucuresti, Cluj si Iasi vor lucra interconectate si au ca obiectiv timp de reactie zero n fata noilor amenintari informatice. Pentru a reusi aceasta performanta, specialistii romni au dezvoltat o tehnologie inovativa la nivel mondial, denumita HiVE (Heuristics in Virtual Environment) si care permite detectarea automata a unui comportament potential periculos al unei aplicatii, fara a fi nevoie de o analiza prealabila.

Planurile de viitor ale companiei vizeaza dezvoltarea laboratoarelor din cele trei orase, precum si deschiderea altor puncte de lucru n tara.


Despre BitDefender

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, n mai mult de 100 de tari.
Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe lnga produse pentru protectia antivirus, antispam, personal firewall si solutii de administrare a securitatii. De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor n realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare.

BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al carei sediu central se afla n Romnia, la Bucuresti. SOFTWIN are reprezentante externe n Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri