Pentru a doua jumatate a acestui an, compania mizeaza pe o crestere cu 15 procente a cifrei de afaceri comparativ cu primul semestru din 2010, la 5,75 milioane de euro.

Astfel, daca la inceputul lui 2010 compania miza pe un business de 10 miloane de euro, in acest moment preconizeaza afaceri de aproximativ 10,75 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut.

Majorarea veniturilor va fi sustinuta de cresterea numarului de clienti locali si de majorarea afacerilor pe piata romaneasca de la 6% din cifra de afaceri in 2009 la peste 11% in acest an, iQuest estimand in acest an 1,1 milioane de euro pentru piata din Romania.

Citeste si:

iQuest ofera solutii si servicii pentru companii din Germania, Marea Britanie, Romania, Elvetia, Franta si Suedia.

Printre clientii producatorul de soft se numara HP, Vodafone, Lloyd's, Cora, Pinnacle, Hyperwave, Magyar Posta, Libri, EMC, Qnamic, Ireland.com, Mega Image sau Virgin Atlantic.

Compania detine centre de dezvoltare software la Cluj-Napoca si Brasov, sediul central la Frankfurt am Main si birouri de consultanta la Bucuresti, Budapesta, Paris si Göteborg. La centrele din Cluj-Napoca si Brasov lucreaza circa 320 de angajati.