Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, reduce preturile la iPhone 4 la doar cateva zile de la lansarea telefonului. Inca de la inceput compania a oferit cele mai mici preturi pentru cei care erau deja abonati ai operatorului, utilizatorii avand posibilitatea sa isi cumpere telefonul de la 99 de euro.
Astfel, clientii noi Vodafone pot achizitiona iPhone 4 16 GB la 199 de euro (fata de pretul initial de 299 de euro), impreuna cu pachetul iPhone 1 GB si la 149 de euro (fata de 199 euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

iPhone 4 32 GB este disponibil acum clientilor noi la 299 Euro (fata de pretul initial de 399 de euro), cu pachetul iPhone 1 GB si la 249 d euro (comparativ cu 299 euro), cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

In continuare, clientii existenti Vodafone pot cumpara iPhone 4 in versiunea de 16 GB la 99 Euro, impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB si iPhone 4 de 32 GB la 199 Euro, cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

Preturile includ TVA si sunt valabile pentru contractele incheiate pe doi ani.

Noua oferta Vodafone pentru iPhone 4
:



Citeste si Revolutia iPhone 4 in telecomul romanesc. Vezi tarifele si ce ofera abonamentele
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri