In acest trimestru, Western Union a generat un venit de 1,1 miliarde de dolari, in crestere cu 16%, si un profit operational de 337 milioane de dolari, in crestere cu 13%. Rezultatele Western Union s-au bazat in mare parte pe cresterea cu 31% a tranzactiilor intre persoane fizice, ceea ce reprezinta o cifra importanta.

Veniturile din tranzactiile intre persoane fizice au crescut cu 18%. Segmentul tranzactiilor intre persoane fizice si persoane juridice isi continua revenirea, inregistrand o crestere cu 12% a tranzactiilor si o majorare cu 5% a veniturilor.

In acelasi timp, First Data Corp. si-a anuntat rezultatele financiare pentru trimestrul I al anului 2006. Veniturile consolidate ale companiei au atins cifra de 2,7 miliarde de dolari, in crestere cu 10%. Venitul net din operatiunile continue a fost de 375 milioane dolari, ceea ce corespunde unui castig per actiune de 0,48 dolari. Castigurile per actiune au fost influentate in minus cu suma neta de 0,01 dolari - in primul rand din cauza sumei de 15 milioane dolari, platita pentru incheierea unui litigiu legat de patente.

“Suntem incantati de rezultatele noastre de pe trimestrul I si in special de rezultatele diviziei Commercial Services. Rezultatele au corespuns asteptarilor companiei si suntem multumiti de soliditatea operatiunilor noastre, pentru toate segmentele importante pe care activam. Cresterea veniturilor pe divizii s-a situat la 10%, profitul operational pe divizii majorandu-se puternic, cu 13%”, a declarat Ric Duques, Chairman si CEO.

“Detinem toate premizele pentru a ne realiza obiectivele de crestere a castigurilor. Ne vom axa si in continuare pe impulsionarea vanzarilor si pe furnizarea de servicii de calitate catre clientii nostri. Vom continua sa imbunatatim acele aspecte care nu se ridica inca la inaltimea asteptarilor noastre. si, vom valorifica astfel la maximum potentialul financiar al companiei First Data.”

In privinta restului anului, Ric Duques a declarat: “Suntem increzatori ca vom reusi, asa cum ne-am propus, sa obtinem castiguri per actiune de 2,35 USD – 2,42 USD din operatiunile continue in 2006".