Aceasta colaborare face din Philips sponsorul oficial al celor peste 19 curse WilliamsF1 Grand Prix. Parteneriatul este sustinut prin aparate de barbierit electrice create special, continand logo-urile ambilor parteneri, care vor fi lansate in decursul acestui an si pe piata romaneasca, insotite de o macheta in miniatura produsa dupa varianta originala a masinilor WilliamsF1.

„Viteza maxima pentru cele mai eficiente rezultate” – aceasta este una din premisele care asigura succesul nu numai pentru echipa Williams, ci si pentru aparatele de barbierit Philips. Ritmul trepidant din zilele noastre face ca tot mai multi barbati sa doreasca sa obtina cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil – ei au nevoie de tehnologia Philips Speed-XL.

Cu o mostenire de 67 de ani in domeniul aparatelor electrice de barbierit si peste 450 de milioane de aparate vandute, Philips este lider inovator pe piata acestor produse. Inventatorul barbieritului rotativ, Philips isi asuma multe inovatii revolutionare pe acesta categorie, stabilind astfel noi standarde pentru utilizatori.

WilliamsF1 este in top 3 al echipelor de succes din Formula 1. Cu un palmares dovedit, echipa WilliamsF1 a castigat 16 titluri in Campionatele Mondiale in doar 26 de ani, incluzand 9 Campionate la Constructori, 7 Campionate la Piloti si 113 victorii.

Sir Frank Williams, fondatorul echipei WilliamsF1, a declarat: “Suntem incantati de incheierea acestui parteneriat cu o marca recunoscuta la nivel international si lider de piata. Sper ca asocierea cu WilliamsF1 sa contribuie la cresterea continua a diviziei de aparate de barbierit Phillips”. Andrea Ragnetti, CEO al Philips Domestic Appliances & Personal Care, a adaugat: “Misiunea Philips este aceea de a imbunatati calitatea vietii oamenilor prin inovatii tehnologice si intentionam sa facem acest lucru prin parteneriate strategice care sustin tehnologia de ultima ora, iar WilliamsF1 demonstreaza din plin aceste valori.”

Nico Engelsman, Senior Vice President al Philips Domestic Appliances & Personal Care si Business Manager in cadrul Philips Shavers, a concluzionat: “WilliamsF1 este unul dintre cele mai importante nume in domeniul sportului si suntem extrem de incantati de crearea unui partneriat cu ei. Suntem mandri ca putem fi numiti “Male Shaving Partner” al WilliamsF1.”