Banca elvetiana Credit Suisse Group a anuntat ca are un nou sef pentru divizia de investitii, care se ocupa de fuziuni si achizitii, in persoana lui David Livingstone, fost director european al filialei de investitii bancare a bancii rivale HSBC.

Livingstone, care a parasit banca rivala HSBC, unde a fost directorul european al filialei de investitii bancare, si-a inceput activitatea la Credit Suisse, a anuntat banca, printr-o declaratie.

Livingstone, care va lucra in sediul de la Londra, va fi subordonat codirectorului global pentru fuziuni si achizitii al filialei de investitii a bancii, Marc Granetz si directorului european al filialei de investitii, Marco Mazzucchelli, informeaza NewsIn. "Aceasta numire dovedeste si mai mult devotamentul nostru pentru consolidarea francizei europene de fuziuni si achizitii", a declarat Mazzucchelli, care a adaugat ca "abia asteptam sa impartim experienta lui David cu clientii nostri".

Credit Suisse, care consiliaza compania britanica producatoare de otel, Corus, pentru vanzarea consimtita catre grupul brazilian CSN, a urcat doua locuri, pana pe pozitia a zecea, in clasamentul consilierilor pentru fuziuni din Europa, in 2006, potrivit Thomson Financial.

Predecesoarea lui Livingstone in fruntea diviziei europene de fuziuni si achizitii, Susan Kilsby, care a lucrat la sediul din Zurich al bancii si a detinut aceasta functie din 2002, a fost numita presedinte pentru fuziunile si achizitiile europene de care banca se ocupa si va consilia o serie de clienti cheie ai bancii.

"Susan s-a descurcat remarcabil la conducerea francizei europene pentru fuziuni si achizitii si ne bucuram ca angajatii bancii si clientii vor continua sa beneficieze de experienta sa", a declarat Granetz. Livingstone a ajuns, la inceputul lui 2004, la HSBC, venind de la Goldman Sachs si a fost unul dintre oamenii cheie pe care grupul bancar international i-a angajat, in ultimii trei ani, pentru a elabora expertiza pentru sectorul bancar de investitii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Italia şi Spania, sub 200 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore
Setari Cookie-uri