Elon Musk a anunțat că s-a mutat din „containerul” în care locuia în curtea companiei SpaceX într-o casă „foarte mică”, care valorează 45.000 de dolari în satul Boca Chica, aflat în sudul statului Texas, relatează BusinessInsider.

La banii ăștia, în București, pe unul dintre site-urile de anunțuri imobiliare din România, am găsit anunțul unei garsoniere pe strada Sibiu, adică în Drumul Taberei, aranjată bine, dar destul de urâțică, cu o suprafață de doar 34 de mp.

Cel mai bogat om al planetei a dezvăluit în cadrul unui podcast că, deși nu are o „reședință principală”, locuiește acum într-o casă cui 3 dormitoare care oferă o suprafață de 800-900 de metri pătrați. Am putea spune că a găsit o casă spațioasă la banii ăștia.

Miliardarul a mai dezvăluit în cadrul podcastului respectiv că locuința din sudul Texasului este de fapt, din punct de vedere tehnic, o casă cu două dormitoare, până când acesta a transformat și garajul într-un dormitor.

Elon Musk a spus că se află la o jumătate de milă (circa 800 de metri) distanță de fabrica de rachete SpaceX din sudul Texasului, la care poate merge pe jos.

Musk și apucăturile lui de om sărac

Nu este prima oară când Elon Musk surprinde prin stilul lui de a locui, alegând case mici și ieftine, la prețuri mai mici decât a costa modelul de Tesla pe care îl conduce. Cu siguranță și acesta primit gratuit de la firmă.

Vechea lui reședință era o casă prefabricată, situată tot în Boca Chica, direct în curtea fabricii SpaceX. Nici măcar aceea nu era cumpărată, Elon Musk dezvăluind că era închiriată de la SpaceX.

Musk a spus pe podcast că noua casă pe care a cumpărat-o „costa de fapt mai puțin decât un Boxabl”, referindu-se la fosta sa proprietate, pe care o folosește acum ca pensiune pentru prieteni. Casa prefabricată era evaluată la 50.000 de dolari.

Elon Musk a vândut toate proprietățile sale imobiliare pe care le deținea anterior, „lichidând în 2021” stocul de locuințe pe care-l avea.

În luna aprilie a acestui an, Elon Musk a mai dezvăluit și că mai locuiește din când în când la prieteni, în unele cazuri preferând chiar să doarmă pe canapea.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri