Consultantii CIT Group Inc, printre care se afla si JPMorgan Chase & Co si Morgan Stanley, poarta discutii despre optiunile de finantare a creditorului daca acesta va intra in faliment, afirma surse apropiate citate de Bloomberg.
JPMorgan si Morgan Stanley discuta cu alte bancii pentru a gasi un imprumut pentru CIT dupa ce acesta va intra in procedura de faliment.

Creditorul impreuna cu consultantii sai, printre care si Morgan Stanley si Evercore Parteners Inc, cauta un colac financiar de salvare pentru a evita falimentul, conform surselor citate.

CIT ar putea avea nevoie de 6 miliarde de dolari pentru a nu intra in faliment dupa ce guvernul american a refuzat cererea creditorului pentru un al doilea ajutor, potrivit CreditSights Inc.

Colapsul CIT, care detine active de circa 76 miliarde dolari, ar fi cel mai mare faliment bancar de la preluarea Washington Mutual din septembrie 2008.

CIT Group a inregistrat pierderi de 3 miliarde dolari in ultimele opt trimestre si a primit un ajutor guvernamental de 2,33 miliarde dolari in decembrie 2008.

Creditorul cu o varsta de peste 100 de ani finanteaza afaceri de la Dunkin Brands Inc la Eddie Bauer Holdings.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri