Casa de avocatura Mircea & Asociatii il aduce in echipa pe Robert Ancuceanu (foto), lector universitar la Facultatea de Farmacie a Universitatii Carol Davila, cu activitate in cadrul autoritatilor de reglementare din domeniul farmaceutic.

Ancuceanu detine o licenta in studii farmaceutice si o licenta emisa de Facultata de Drept a Universitatii Bucuresti. La acestea se adauga o experienta practica solida de peste 10 ani in domeniul farmaceutic, in cadrul Ministerului Sanatatii si al Agentiei Nationale a Medicamentului, inclusiv Vice-Presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului pana in 2010.

Pe langa activitatea sa practica in cadrul autoritatilor de reglementare din domeniul farmaceutic, Robert Ancuceanu preda primul curs de reglementari in domeniul farmaceutic la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina "Carol Davila".

Mircea si Asociatii este o firma de avocatura infiintata in 2003 care ofera servicii specializate in domeniul dreptului afacerilor. Printre clientii firmei se afla mari companii internationale si romanesti, lideri in industriile in care actioneaza.

Platforma online Doctrina:...
Citeste si: Doctrina: Afaceri de 220.000 euro in 2018 din proiecte digitale


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank