Din 12 aprilie, televiziunea AMC difuzează noi episoade din super serialul ”Fear The Walking Dead”, în fiecare seară de luni, de la ora 22:00.

Atunci când te lupți cu creaturi care se strâng în număr impresionant, câteodată cel mai mare ajutor, dar și cele mai mari obstacole vin fix de la alte ființe umane. Cam acesta este unul dintre mesajele principale ale serialului „Fear the Walking Dead”, ajuns la sezonul al șaselea. A trecut ceva timp de la difuzarea din noiembrie a primei jumătăți a sezonului şase și în sfârșit a doua parte va dezvălui soarta supraviețuitorilor după încercările prin care au trecut în toamnă.

Personajele care odinioară formaseră o familie atipică sunt acum despărțite unele de celelalte și trebuie să se descurce pe cont propriu. Dacă misiunea grupului era înainte de a-i ajuta pe cei în nevoie, acum, după conflictul cu Virginia (Colby Minifie) și Pionierii acesteia, foștii membri ai familiei trebuie mai întâi să se asigure că vor supraviețui despărțirii, mai ales că au fost împrăștiați prin așezările îndepărtate ale Virginiei.

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață”. În noile episoade, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere. Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma, relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

„Fear The Walking Dead” îi are ca producatori executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost; Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”), Garret Dillahunt și Colman Domingo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri