Parfumul este accesoriul ce te va ajuta să te faci remarcat indiferent de ocazie și care îți va oferi un boost de încredere. Fie că e vorba de o întâlnire romantică sau o ședință importantă la locul de muncă, parfumul potrivit nu doar că îți va reflecta personalitatea, dar îți va schimba și starea de spirit.

Cu toate acestea, alegerea esenței care să te reprezinte în totalitate poate fi o sarcină dificilă, pentru că există nenumărate variante. An de an, clasici precum Dior sau Armani vin cu note irezistibile care te fac să te îndrăgostești pe loc.

Pentru că vrem să alegi un parfum care îți spune povestea, îți prezentăm câteva opțiuni care par să fi trecut testul timpului, fiind în continuare printre alegerile de top atunci când vorbim de categoria parfumuri barbati. Iată cinci recomandări care te vor ajuta să te faci remarcat indiferent de ocazie:

1. Sauvage by Christian Dior

Dacă ești în căutarea unui parfum intens care să-ți scoată în evidență masculinitatea, Sauvage este alegerea potrivită. Cu puternice note de mandarină și bergamotă, ce completează perfect fondul lemnos, acest parfum îți va dezvălui caracterul nonconformist, punând accent pe spiritul tău liber și neînfricat.

2. Stronger With You by Emporio Armani

Perechea lui Because It’s You, varianta dedicată femeilor, acest parfum îți va amplifica latura romantică și siguranța de sine. Notele de cardamon, salvie și vanilie creează echilibrul perfect de arome. Completate de castanul dulce și de mosc, acestea conferă parfumului o tentă orientală ce te va ajuta să te faci remarcat indiferent de situație. Un parfum senzual, dar și energetic, Stronger With You este alegerea ideală pentru orice bărbat care nu se ferește să-și arate încrederea în sine și senzualitatea atunci când este cazul.

3. Gentleman by Givenchy

Givenchy vine cu un parfum care se adresează bărbaților puternici, dar care seduc prin sensibilitate. O combinație perfectă între forță și delicatețe, Gentleman îți va amplifica atât latura neînfricată, cât și gingășia din spatele acesteia. Givenchy introduce note citrice de bergamotă, completate de esențe picante de busuioc și cardamon, care îi oferă parfumului un aer răcoritor și sofisticat. Fie că vrei să-ți dezvălui caracterul sensibil sau să impresionezi prin personalitatea puternică, Gentleman va spune lumii exact cine ești.

4. Eros by Versace

Un lucru este sigur: acest parfum nu te va face să treci neobservat. Inspirat din legenda zeului grecesc, Eros reflectă iubire și pasiune. Parfumul are o semnătură ce îmbină latura citrică cu intensitatea notelor lemnoase, iar mărul caramelizat adaugă o notă unică ce-l face să se diferențieze de oricare alt parfum. Prin contrastele sale vibrante și aroma orientală, Eros întruchipează caracterul unui bărbat încrezător care știe ce vrea. Acest parfum te va face să te îndrăgostești pe loc și cu siguranță îți va fi greu să renunți la el.

5. Acqua Di Gio by Giorgio Armani

Completează-ți look-ul cu un parfum ce-ți definește spontaneitatea și caracterul puternic. Inspirat din profunzimea mării, Acqua di Gio este expresia perfectă a masculinității moderne și a senzației de libertate. Cu note lemnoase de paciuli și esențe puternice de bergamotă, lămâie și portocală, acest parfum emană o tentă revigorantă ce-ți va asigura un look fresh pe tot parcursul zilei. Iasomia, trandafirul sălbatic și rozmarinul vin în completarea aromei autentice ce reprezintă puterea masculină.

Găsirea unui parfum care să te reprezinte poate fi o sarcină copleșitoare, mai ales că există o multitudine de opțiuni din care poți alege. Totuși, propria personalitate și feelingul pe care ți-l dă un anumit parfum îți vor dicta care este cel potrivit. Lasă-te inspirat de caracterul tău unic și alege parfumul care-l reflectă cel mai bine.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri