Articol publicat in YourMoney, suplimentul saptamanal de business lifestyle editat de Wall-Street.

Toamna aceasta, Rolls-Royce va incepe livrarea unui nou model ce are toate sansele sa spulbere orice concurenta si sa devina noul simbol al opulentei in materie de masini: Phantom Drophead decapotabil. Multi vor fi tentati sa creada ca pretul, care porneste de la 412.000 dolari, ar putea constitui un impediment in atingerea pertinentului obiectiv, insa lucrurile nu stau chiar asa. Stocul initial al mediatizatului model s-a epuizat cu 2 ani in avans, astfel incat, in acest moment, lista de asteptare a ajuns la o lungime considerabila. Si nu sunt prea multi miliardari care sa agreeze acest stand-by.

Cum multi au tanjit la statutul de prim proprietar, producatorul a luat o decizie cat se poate de fireasca, scotand la licitatie, in ianuarie anul acesta, cel dintai Phantom Drophead. Suma castigatoare s-a ridicat la 2 mil. de dolari, fiind oferita de un impatimit al masinilor de lux (garajul sau numarand 61 de automobile Rolls si Bentley) in varsta de 87 de ani, Raymond Lutgert, care isi va primi Phantom-ul in august, cu o luna inaintea lansarii sale oficiale pe piata.

Sa incercam un exercitiu de imaginatie si sa presupunem ca Warren Buffet vrea cu tot dinadinsul sa un Phantom Drophead in cel mai scurt timp. Trebuie sa existe o varianta pentru ca dorinta unuia dintre cei mai bogati oameni din lume sa poata fi indeplinita...sau nu? In prezent, pe lista de asteptare pentru fabuloasa masina a celebrului constructor Rolls-Royce ss-au inscris nu mai putin de 300 de persoane...asa ca lui Buffet nu i-ar ramane decat sa cumpere locul unuia dintre acestia, o practica destul de intalnita in astfel de cazuri.


Te-ar putea interesa si:

Setari Cookie-uri