Pro TV are incepand cu aceasta luna un nou director financiar, in persoana Aurei Zaharia, manager cu 18 ani de experienta in domeniul finantelor si al auditului.

In ultimii zece ani, Aura Zaharia a detinut functia de CFO in organizatii precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Tiriac Auto si DTH Television Group. Anterior, ea a fost timp de doi ani regional finance director al Metromedia Telecom Group si audit manager la KPMG Romania timp de 6 ani.

Ea va ocupa pozitia detinuta in ultimii ani de Matei Drimboceanu. Aura Zaharia a absolvit University of Kent, unde a obtinut licenta in Economie, are calificarea profesionala FCCA (Chartered Certified Accountant) si este membru CECCAR si CAFR.

Lansat in luna decembrie a anului 1995, PRO TV, parte a grupului international de media si divertisment CME, este lider de audienta pe piata de televiziune din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri