Brandul McDonald's, castiga procesul impotriva restaurantului McCurry

Lantul de fast-food-uri McDonald\'s a castigat un proces, care a durat cinci ani, cu un mic restaurant malaezian numit McCurry, dupa ce l-a convins pe judecator ca trecatorii l-ar putea confunda cu un restaurant McDonalds.

Restaurantul non-stop in aer liber serveste curry preparat din peste, pui tandoori si alte specialitati indiene si este situat la un colt de strada al capitalei Malaeziei, avand deasupra o mare sigla inscriptionata cu numele McCurry.

"Folosirea cuvantului McCurry de catre acuzat si a siglei in culorile specifice ale McDonald's lasa loc unor intamplari care ar fi putut produce confuzia si deceptia clientilor", a declarat, vineri, judecatorul care a analizat cazul.

Sentinta data joi prevede ca restaurantul de curry sa renunte la componenta "Mc" a numelui, insa agentia de stat Bernama a relatat ca reprezentantii restaurantului malaezian intentioneaza sa faca recurs impotriva deciziei judecatoresti, deoarece, sustin acestia, McCurry era doar o prescurtare pentru ''Malaysian Chicken Curry''.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri