Canalul Telesport in pachetul de baza al RCS & RDS

Canalul Telesport va fi inclus in grila de programe a serviciului de televiziune prin cablu RCS, in pachetul baza, cat si in pachetul baza al abonatilor Digi TV.

Incepand din data de 12 octombrie 2006, pasionatii de sport vor putea urmari in premiera cea mai importanta competitie sportiva interna - Campionatul National de Fotbal - Liga I, 3 sezoane la rand. Telesport este primul post de telviziune din Romania care transmite 4 meciuri pe etapa, precum si emisiuni sportive cu cea mai mare audienta: avancronica si rezumatul fiecarei etape, golurile fiecarei zile in care se joaca - ora 23,00, golurile etapei si top gol - prezentarea si clasamentul celor mai frumoase reusite.

Prima Liga din Anglia, peste 500 de ore de transmisii live, Inside Grand Prix, Derby-urile Campionatelor Nationale de volei si baschet si multe alte sporturi, sunt doar cateva din programele pe care le vor putea urmari telespectatorii abonati RCS & RDS.

Telesport este un post de televiziune romanesc, dedicat in exclusivitate transmisiilor si evenimentelor sportive, lansat la 1 decembrie 2003, care ofera telespectatorilor emisii 24 de ore din 24.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri