Mai mult de 800 de tineri sportivi au aplicat in cadrul programului pilot MOL ôPOT AJUTA? - Programul de Promovare al Talentelorö lansat de MOL Romania pe 19 septembrie.
In cadrul concursului s-au inscris copii din peste 26 de judete din toata tara, precum si echipe de la peste 25 de Cluburi Sportive, scoli sau licee. Cele mai multe aplicatii provin din Bucuresti si din judetele Harghita, Iasi, Arad, Cluj, Bihor. Aplicatiile vor fi evaluate in perioada 1 noiembrie ľ 1 decembrie de juriul de specialitate format din personalitati ale lumii sportive: Leonard Doroftei, Violeta Beclea-Szekely, Simona Amanar, Camelia Potec si Emanuel Gyenes. Au sosit aplicatii din ramuri sportive diverse: baschet, inot, ski, karate, judo, patinaj, sah, atletism, karting, motocross, dans sportiv, volei, fotbal.

Programul are ca scop sprijinirea copiilor cu rezultate sportive deosebite, prin acordarea de sprijin material pentru sustinerea activitatilor relevante pentru obtinerea de performante. in concurs au putut aplica elevi si echipe de elevi cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani, de la scoli generale, licee si Cluburi Sportive scolare din Romania.

ôNe bucuram ca acest program pilot are succes si in Romania si ca s-au inscris in concurs peste 800 de copii cu rezultate foarte bune. Aplicatiile lor vor fi analizate de juriul profesionist care a fost alaturi de noi inca din momentul in care le-am propus sa participe la program, pentru a le oferi astfel o sansa tinerilor sportivi din Romania in lupta lor pentru performanta,ö a declarat Zsolt Szalay, CEO MOL Romania intr-un comunicat al companiei.

In urma selectarii, copiii vor beneficia de sprijin pentru acoperirea costurilor de transport catre locatia gazda a unei competitii nationale sau internationale importante, sau de sprijin pentru achizitionarea echipamentului sportiv de care au nevoie. Rezultatele programului MOL ôPOT AJUTA?ö de promovare a talentelor vor fi postate pe site-ul companiei cel tarziu pe 10 decembrie 2006.
Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri