Doina Gradea, sefa televiziunii publice, care se afla in centrul unei anchete parlamentare, dupa ce Dragos Patraru a facut publice inregistrari cu aceasta cand jignea jurnalisti din cadrul TVR, a fost azi audiata in cadrul Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor. Audierea a descurs lin, fara intrebari din partea deputatilor PSD, care au facut scut in jurul sefei televiziunii publice.

Chemata la Comisia de Cultura din Camera Deputatilor dupa inregistrarile facute publice de Dragos Patraru, Doina Gradea a fost lasata sa isi spuna punctul de vedere, fara a fi intrebata, scrie Pagina de Media.

Asta a propus deputatul PSD Diana Tusa: Sa isi spuna punctul de vedere, fara sa i se puna intrebari. Sa fie audiata, fara sa fie intrebata.
Doina Gradea a asistat, tacuta, timp de aproape o ora, la disputa dintre parlamentarii PSD si cei ai opozitiei. Nu a intervenit decat spre finalul “audierii”, cand si-a citit de pe foaie punctul de vedere si a plecat.

Parlamentarii PNL, USR si PMP au parasit sala. Chiar presedintele Comisiei, Gigel Stirbu, a sesizat absurdul situatiei. Stirbu a avut o interventie, pe finalul discutiilor, dupa care a parasit sedinta, iar Gradea si-a prezentat, nederanjata si neintrebata, pozitia.

Audierea Doinei Gradea, mai jos:

Citeste mai multe pe paginademedia.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri