Doina Gradea, sefa televiziunii publice, care se afla in centrul unei anchete parlamentare, dupa ce Dragos Patraru a facut publice inregistrari cu aceasta cand jignea jurnalisti din cadrul TVR, a fost azi audiata in cadrul Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor. Audierea a descurs lin, fara intrebari din partea deputatilor PSD, care au facut scut in jurul sefei televiziunii publice.

Chemata la Comisia de Cultura din Camera Deputatilor dupa inregistrarile facute publice de Dragos Patraru, Doina Gradea a fost lasata sa isi spuna punctul de vedere, fara a fi intrebata, scrie Pagina de Media.

Asta a propus deputatul PSD Diana Tusa: Sa isi spuna punctul de vedere, fara sa i se puna intrebari. Sa fie audiata, fara sa fie intrebata.
Doina Gradea a asistat, tacuta, timp de aproape o ora, la disputa dintre parlamentarii PSD si cei ai opozitiei. Nu a intervenit decat spre finalul “audierii”, cand si-a citit de pe foaie punctul de vedere si a plecat.

Parlamentarii PNL, USR si PMP au parasit sala. Chiar presedintele Comisiei, Gigel Stirbu, a sesizat absurdul situatiei. Stirbu a avut o interventie, pe finalul discutiilor, dupa care a parasit sedinta, iar Gradea si-a prezentat, nederanjata si neintrebata, pozitia.

Audierea Doinei Gradea, mai jos:

Citeste si:
Guvernul a dat drumul la robinetul cu bani inainte de prezidentiale
Guvernul a dat drumul la...

Citeste mai multe pe paginademedia.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Stapani noi, borduri si panselute noi: Ce firme "decoreaza" Capitala