Organizatorii Untold, festivalul de muzica electronica din Cluj-Napoca, pun la dispozitie 10.000 de locuri pentru participanti. Fanii festivalului care nu au reusit inca sa-si rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la sectiunea Accommodation. Peste 10.000 de locuri de cazare, dintre care si in caminele studentesti din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

In Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea sa se cazeze in camere cu 2 sau cu 4 paturi in caminele Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) si ale Universitatii Tehnice (UTCN). Camerele de camin vor avea paza pe tot parcursul sederii si receptie non-stop.

Optiuni disponibile:

  • Camere Premium (Camin USAMV ) – 2800 RON + taxe/ 4 nopti - baie proprie, 2 persoane in camera
  • Camere Confort (Camin UTCN) – 1800 RON + taxe/ 4 nopti - baie proprie, 4 persoane in camera

Mai multe informatii despre facilitatile fiecarei optiuni de cazare gasiti pe http://untold.com/accommodation. Dupa epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi optiuni.

Organizatorii festivalului alaturi de clujeni isi doresc sa reconfirme faptul ca orasul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase orase din Europa. In acest sens, toti clujenii care isi doresc sa ofere un spatiu de cazare turistilor pe perioada festivalului (de la apartamente pana la case), pot sa trimita detaliile despre posibilitatile lor de cazare pe mailul cazare@untold.com, urmand ca organizatorii festivalului sa promoveze aceste variante in randul celor care vor ajunge in acest an la Cluj-Napoca.

In plus, turistii au la dispozitie si deja celebra platforma “Adopta un UNTOLD-ist”. In ultimii doi ani peste 3000 de participanti, veniti din tara sau din strainatate, au fost adoptati de clujenii care si-au deschis cu mare drag usa si canapeaua.

Festivalul Untold va avea loc in perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. Pentru 2019, organizatorii festivalului Untold pregatesc editia aniversara de cinci ani, care va depasi toate experientele traite de fanii evenimentului in primele patru editii. Devenit un fenomen international si unul dintre evenimentele muzicale ale anului de la care nu trebuie sa lipsesti, Untold aduce in acest an, pe cele 9 scene amplasate in perimetrul festivalului, peste 200 de artisti internationali.

Primii artisti anuntati in line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US si Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunta a fi unul legendar la editie aniversara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri