Neversea, festivalul de la malul Marii Negre, aduce in premiera la editia din acest an pe rapper-ul american Tyga. Primul val de artisti confirmati pana acum pentru cea de-a patra editie include nume precum Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner si multi altii.

Anul 2020 marcheaza o premiera de festival in Romania si in Europa: rapper-ul american TYGA la Neversea. Este unul dintre cei mai cool artisti ai noului val, are piese cu care a ajuns in top 10 in chart-urile din toata lumea si este un artist in al carui palmares apar: Discul de Platina si Discul de Aur pentru vanzari record, un Grammy si premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist, World's Best Entertainer of the Year.

In 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de saptamani in Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicatia americana Billboard. Tyga este unul dintre cei mai urmariti artisti in mediul online, unde marcheaza recorduri: clip-ul oficial pentru single-ul "Taste" a fost vizualizat de peste 900 de milioane de oameni din intreaga lume. Cea mai noua piesa "Ayy Macarena" are un clip oficial de senzatie si a marcat un nou record de vizualizari pe Youtube: 50 de milioane.

Mainstage-ul este pregatit pentru cel mai tare „crowd control”, regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 in TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urca pentru prima data pe scena principala a festivalului Neversea.

Cei doi frati sunt implicati si in munca de productie, lansand colaborari de succes cu artisti precum: Wiz Khalifa, David Guetta, Timmy Trumpet, W&W, Steve Aoki, Armin van Buuren, piese care au ajuns in fruntea topurilor dance & pop. Single-ul "Instagram", lansat in luna iulie 2019, are peste 140 de milioane de stream-uri pe platforma Spotify.

"RITMO", ultimul single de la Black Eyed Peas si soundtrack-ul celui mai recent film lansat pe piata - Bad Boys 3 - se va auzi live in premiera in Romania, la cea de-a patra editie a festivalului Neversea. Piesa RITMO este un fenomen in mediul online: pe platforma YouTube a ajuns la 450 de milioane de vizualizari, iar pe Spotify are peste 300 de milioane de stream-uri.

In ultimii 25 de ani, Black Eyed Peas au avut reusite pe linie: 6 premii GRAMMY, au vandut peste 35 de milioane de albume si 120 de milioane de single-uri in intreaga lume, aici fiind incluse productii legendare, Elephunk sau The E.N.D. Considerat unul dintre cele mai puternice proiecte din ultimii 20 de ani, membrii Black Eyed Peas au fost recompensati de industria muzicala. Conform Nielsen, trupa a fost declarata al doilea cel mai bine vandut artist/grup din toate timpurile, in clasamentul de download, iar Billboard i-a inclus in ''Hot 100 Artist Of The Decade". Concertele live ale trupei au inregistrat vanzari record, peste 3 milioane de bilete vandute pentru cele 300 de evenimente din peste 30 de tari din toata lumea, de la cele mai mari scene ale lumii pana la o aparitie live legendara in cadrul Super Bowll XLV Halftime Show, in 2011.

„Let Her Go” de la Passenger se va auzi pentru prima oara live, in Romania, pe scena Neversea. In momentul lansarii celebrului cantec, in 2014, Passenger a fost nominalizat la Brit Awards la categoria "British Single of the Year" si a fost recompensat cu un Ivor Novello Award. Anul trecut, artistul britanic a fost nominalizat la Pop Awards cu albumul "Runaway", la categoria Album Of The Year.

O premiera la festivalul Neversea este si extravagantul DJ Timmy Trumpet. In 2019 a facut un show exceptional la Untold, iar in acest an vrea sa surprinda si publicul de la Neversea, cu sound-ul lui progressive house dinamic si instrumentul la care canta de la 4 ani si l-a consacrat - trompeta. Pe locul 13 in TOP 100 DJ MAG 2019, Timmy Trumpet este singurul DJ din lume care a scris istorie punand anul trecut muzica pentru 22 de secunde in stare de imponderabilitate, gravitatie zero - plutind la propriu in cadrul unui program derulat cu Agentia Spatiala Europeana si germanii de la BigCityBeats.

Parov Stelar, artistul care a pus bazele unui nou stil in muzica electronica, denumit "Electro Swing", va insufletii atmosfera pe plaja Neversea. Cu peste 9 albume lansate si peste 20 de EP-uri, Parov Stelar a fost recompensat cu 7 premii Amadeus Austrian Music Awards, la categoriile Best Electronic/Dance, Best Live Act, Best Album.

Tot pe mainstage, la Neversea, vor urca si DJ-ii Tujamo, Nicky Romero si ZHU.

Scenele secundare vor gazdui si ele artisti de top. DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa in premiera la malul Marii Negre. Cel mai mare succes al germanului - “Sky & Sand”, precum si ultimul single “No goodbye” vor incinge cu siguranta atmosfera la festivalul Neversea. La fel si piesele de la Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore si Dub FX.

Neversea are loc intre 2 si 5 iulie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri