Directoarea Directiei Economice a declarat ca aproximativ 7% din bugetul pe acest an, peste 725.000 de lei, vor fi folositi pentru investitii. "Aproximativ jumatate din bugetul de investitii sunt atribuiti achizitiilor de sedii pentru inspectorii CNA din mai multe localitati. in prezent, suntem in faza prospectarii pietei imobiliare din Bacau, Timisoara, Suceava, Deva, Ramnicu Valcea, Oradea si Targoviste si la sfarsitul lunii martie sau inceputul lunii aprilie vom face achizitii", a declarat directoarea, potrivit NewsIn.

In 2006, CNA a avut un buget de aproximativ 7,3 milioane de lei, in 2005 de 6,6 milioane de lei. Aceste bugete au fost superioare celor pentru anul 2004, de aproximativ 6 milioane de lei, si pentru anul 2003, aproximativ 4,6 milioane de lei.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) reprezinta o autoritate publica autonoma, garant al interesului public in domeniul serviciilor de programe audiovizuale. Consiliul isi exercita atributiile sub controlul Parlamentului, caruia ii prezinta un raport anual de activitate. CNA este constituit din 11 membri numiti de Parlament, la propunerea Presedintiei (2), Guvernului (3), Camerei Deputatilor (3) si Senatului (3).