Incepand cu luna aprilie 2007, doi noi membri s-au afiliat retelei Public Relations Network (PRN). Cele doua agentii, Lide Comunicaca din Sao Paulo, Brazilia si Boman Communication din Copenhaga, Danemarca vor colabora cu ceilalti membri pentru imbunatatirea activitatilor de relatii publice si pentru a oferi clientilor servicii specializate in tarile reprezentate de partenerii PR Network. Prin alaturarea celor doi membri noi, reteaua de relatii publice este reprezentata la ora actuala in 18 tari din Europa, Asia, America de Nord, America de Sud si Australia. In Romania, PR Network este reprezentata prin 4 ACE–pr&publicity, agentie specializata in PR si publicity, ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si produs.

“Brazilia si Danemarca reprezinta piete mature pe segmentul serviciilor de relatii publice, iar alaturarea celor doua agentii la PR Network contribuie la imbunatatirea expertizei agentiilor partenere. Anumite conturi din portofoliul agentiilor nou intrate sunt prezente si pe piata romaneasca si ar putea solicita servicii de comunicare prin intermediul PR Network. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa ne ofere certitudinea imbunatatirii ofertei de servicii pe care atat agentia 4 ACE–pr&publicity, cat si Lide Comunicaçã sau Boman Communication o pot sustine pe viitor”, a declarat Elena Olteanu, director general 4 ACE-pr&publicity, intr-un comunicat al agentiei.

Lide este o agentie aflata in top 10 agentii de PR din Brazilia, avand clienti din sectoare precum IT, finante si industrie, portofoliul agentiei incluzand nume ca Cisco, Banca WestBL Brazilia, Santander si Volkswagen. Agentia a fost infiintata in 1988 si are la ora actuala 26 de angajati. Boman Communications este singura agentie care are un birou in Groenlanda, in afara de sediul central aflat in Copenhaga, Danemarca.

Public Relations Network (PRN) este o retea formata din agentii de relatii publice independente, din 18 tari ale Europei, India, China, SUA si Brazilia. Scopul infiintarii acestei retele internationale este acela de a oferi clientilor din intreaga lume un nivel cat mai ridicat pe plan local pentru campaniile de PR desfasurate la scara internationala.

Agentia 4 ACE este specializata in PR si publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si de produs. Experienta 4 ACE in promovarea imaginii de companie si de produs implica o foarte buna cunoastere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs si corporate, realizarea de strategii de comunicare si imagine, organizarea de evenimente de promovare. Din portofoliul actual al agentiei fac parte Flamingo Group, Indesit Company, iNES-IPTV, Magnetique Marketing, MTV, Sapte Seri, P&G Beauty.