S-a lansat PR Progress, prima comunitate online a industriei de relatii publice din Romania.

Site-ul www.prprogress.ro contine ultimele stiri din domeniul relatiilor publice, interviuri cu specialisti, studii de caz si analize ale campaniilor de relatii publice precum si o baza de date cu agentiile de PR din Romania, cu asociatiile de profil din tara si din strainatate si cu blogurile celor mai cunoscuti oameni de PR. De asemenea, cei interesati vor putea gasi o rubrica de cariere in PR si recenziile unor carti de specialitate, recomandate de redactia PR Progress.

“Odata cu lansarea PR Progress, ne dorim ca site-ul sa devina principala sursa de informare pentru oamenii care activeaza in «industria» relatiilor publice, dar si pentru cei care lucreaza in domeniul comunicarii, pentru jurnalisti, studenti si pentru cei interesati de fenomenul relatiilor publice.

Totodata, ne propunem sa colaboram cu toate agentiile de relatii publice si asociatiile de profil din Romania pentru a avea o dimensiune exacta a activitatii desfasurate de profesionistii din relatii publice, fie ca vorbim de angajatii agentiilor de PR, fie de persoane care lucreaza in departamente specializate ale companiilor, de consultanti sau freelanceri” a declarat Adela Nicoara, Fondator PR Progress.

PR Progress este un proiect independent, care are la baza o echipa redactionala formata din persoane care activeaza in domeniul relatiilor publice si din jurnalisti, care coordoneaza publicarea materialelor pe site. Echipa initiala a PR Progress este formata din: Adela Nicoara (PR Manager, Millenium Communications), Irina Florea (jurnalist), Mihnea Miculescu (PR Executive, McCann Erickson) si Dragos Patlageanu (PR Specialist, Chelgate).

Mihnea Miculescu, Co-fondator PR Progress, este de parere ca “In fiecare tara cu o industrie de PR relativ matura, oamenii de PR au o comunitate online la care sa se raporteze oarecum – sa aiba un punct de reper. Cred ca era momentul sa vina si randul nostru.”


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Kanal D face modicări în grila de programe
Setari Cookie-uri