In premiera in Romania, Radio Guerrilla a lansat un sandwich care-i poarta numele si-l reprezinta din punct de vedere culinar. Bagheta Guerrilla, continand file de porc la greu, salata coleslaw si sos picant mexican, se lasa mancat doar la Gregorys.
Chiar asa. De cateva zile Radio Guerrilla a inceput sa se lase mancat bucata cu bucata. La cat de multe Baghete Guerrilla sunt comandate zilnic, putem spune ca...Radio Guerrilla este pe buzele tuturor. Cum s-a ajuns la asa ceva? Intr-una din saptamanile trecute, comandamentul radioului, intrunit in sesiune de urgenta pe hol, a dezbatut aprig o problema ce devine presanta in fiecare zi la pranz: Ce sandwich comandam astazi?

Fetele au propus sa fie cu pui, barbatii ca nu, sa fie cu porc ca-i mai hranitor, fetele au contraatacat propunand sa aiba si maioneza, la care barbatii au replicat ca-i mai bine sa fie picant samd, singurul element agreat de ambele parti fiind salata coleslaw. In concluzie, fileul de porc, salata coleslaw si sosul picant mexican au fost ingredientele sandwichurilor mancate cu pofta in acea zi. Da ce-ar fi daca am lansa pe piata un sandwich cu aceeasi compozitie? Zis si facut. Astazi, cine vrea sa-si satisfaca foamea in forta, folosind munitie marca radio Guerrilla, trebuie sa treaca pragul oricarui Gregorys si sa comande Bagheta Guerrilla. Ca in Guerrilla de dimineata Dobrovolschi si Craioveanu scot zilnic la bataie 7 Baghete Guerrilla nu are rost sa mai spunem. In concluzie, cine vrea sa traga ca Pancho Villa, trebuie sa treaca pe Bagheta Guerrilla. Pofta buna la masa.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.