Oana Stanciulescu a fost numita redactor-sef al ziarului Cotidianul de catre noul director, Cornel Nistorescu. Cei doi au mai colaborat in perioada 2000-2004, cand Stanciulescu a fost redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei.
Stanciulescu a confirmat pentru Wall-Street numirea la conducerea Cotidianul, precizand ca isi va prelua postul incepand de luni, 10 august.

Licentiata in economie la Academia de Studii Economice, Oana Stanciulescu (41 de ani) a debutat in presa in 1990, la cotidianul Dreptatea. Ulterior a lucrat la Ziua si la Pro TV, unde a condus departamentul politic. In perioada 1997-1999 a fost corespondent BBC, dupa care a devenit redactor-sef la Evenimentul zilei, pana in 2005.

Din 2006 pana in prezent a ocupat functia de consilier la Institutul Diplomatic Roman. Totodata, Stanciulescu a fost purtator de cuvant si consilier al lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor, potrivit Mediafax.ro.

Cornel Nistorescu este director al ziarului Cotidianul incepand de la 1 august. Tot atunci, fostul redactor-sef al publicatiei, Adrian Ursu, a fost numit director editorial al Realitatea TV. De la numirea lui Nistorescu a mai parasit ziarul si Costin Ilie, redactor-sef cotidianul.ro, iar consiliul editorial al ziarului a fost desfiintat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Preda: Sustinerea Oanei Stanciulescu in CA al TVR este demna de PRM
Setari Cookie-uri