Florian Fels este, de la 1 februarie 2010, seful noii divizii Ringier Central Europe si membru al Board-ului Executiv al Grupului. Anterior, Fels a detinut functia de CEO Axel Springer Polska, conducand operatiunile companiei media germane din Polonia.
Ringier Central Europe este o divizie nou creata la nivel de Grup si reuneste operatiunile din Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia si Serbia. Prin aceasta divizie, Ringier urmareste sa isi intareasca brandurile, declinandu-le in platforme multimedia digitale.

Florian Fels a fost CEO al Axel Springer Polska Sp.z.o.o., care editeaza patru cotidiene si 11 reviste si coordoneaza numeroase portaluri de internet, fiind una din companiile media de top din Polonia. Fels a lucrat pentru Axel Springer incepand din 1993, ocupand diverse functii de-a lungul timpului. In 2005 a fost numit CEO al companiei media detinute de Axel Springer in Polonia.

Membrii managementului Grupului, condus de Christian Unger in calitate de Group CEO, sunt Florian Fels, CEO Ringier Central Europe; Samuel Hügli, CFO; Thomas Trüb, CEO Ringier Asia/New Markets; Marc Walder, CEO Ringier Germany & Switzerland si Marco Castellaneta, CCO.

In Romania, Ringier editeaza publicatiile Evenimentul Zilei, Capital, Libertatea, Unica, Bravo, Lumea Femeilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Pe prima pagină a New York Times, numele celor care au murit din cauza Covid-19
Setari Cookie-uri