Friends Advertising si-a luat trei seniori din mediul de business

Agentia Friends Advertising isi completeaza echipa de seniori cu doi marketing-manageri si un antreprenor.
„Creativitatea noastra nu sta in proiectii fanteziste, ci in solutii fezabile, cu picioarele pe pamant. Creativitate practica. In aceasta nota, am placerea sa anunt ca acest mic sambure de umanitate care e Friends reuseste, chiar si in vremuri dificile, sa fie fertil, atragand de partea sa trei dintre cei mai valorosi oameni pe care ii cunosc (pe primii doi de peste 10 ani)”, declara Sorin Tranca, Creative Director si fondator Friends Advertising.

Cristian Mesaros (foto), Managing Director la Friends Advertising, a condus anterior business-ul Gregory’s in Romania. In calitate de Marketing Manager (2003-2006) si apoi de General Manager (2006-2008) la Gregory’s, a reorientat business-ul de pe productie si vanzari spre marketing si vanzari. Schimbandu-i focusul si procesele de reorganizare operationala, Mesaros a contribuit la repozitionarea produselor Gregory’s pe piata din Romania. Sub comanda sa, business-ul Gregory’s si-a dublat dimensiunile.

Nicu Stancescu, New Business Director la Friends Advertising a fost inainte coordonator regional Canon pe cea mai importanta divizie (foto – video). Din 2002 pana la sfarsitul lui 2007, Stancescu a crescut business unit-ul Canon in Romania de 13 ori. Ulterior a preluat responsabilitatile diviziei foto-video ca Product Business Development Manager Regional pentru 12 tari (tarile din fosta Iugoslavie, Romania, Bulgaria, Cipru, Malta). In paralel, a fost Marketing Manager pentru Canon Consumer Imaging Products in Romania.

Bogdan Vintila (foto dreapta) este noul Art Director si Grafic Designer la Friends Advertising. Dupa 3 ani de publicitate la Badina Badina Timisoara, si-a deschis propriul studio de branding si publicitate, White Collar Advertising.

Friends Advertising a fost infiintata in 2003, in jurul echipei creative Bojan Spasic – Sorin Tranca, cu o experienta de lucru in aceasta formula de aproape 12 ani.

In ultimii 3 ani Friends a deservit in jur de 30 clienti, printre care: Unilever (Dero, Knorr, Delikat, Sunsilk, Omo, Dove, Rexona, Axe – dar si proiecte de Trade Marketing), Canon Photo-Video CEE (cont regional), Tina R, Medrom, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania, Libra Bank, Fundatia Copii Sanatosi, Porsche Bucuresti Vest 2, Valrom, Eclipse Sat Londra, Fan Courier, European Drinks, Tiriac Imobiliare, Adama, Sensiblu, Dimri International, Raiffeisen Evolution, ITV Rusia, Titanmar, Monopoly Media, Rigips, Say Shops, PSI Swaziland, A&D Pharma, Romfelt Real Estate, Cris-Tim.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri