Dragos Stanca, administratorul F5, divizia de digital a grupului Realitatea-Catavencu, a lansat Publyo, o companie ce asigura solutii tehnologice si consultanta pentru publishing online.
Publyo este fondata in parteneriat cu agentia germana 101 Worldwide, condusa de Joerg Springer. Managementul proiectului este asigurat de Gabriel Ilie, CEO, si Florin Chetreanu, CTO, co-actionari.

“Nu vrem sa fim inca una din sutele de mii de firme de web development de pe planeta, care fac de toate pentru toti, de la site-uri pentru magazinul din colt pana la mari portaluri. Dorim sa ne dezvoltam portofoliul de clienti si aria de competente exclusiv in cadrul unor proiecte la care, spunem noi, ne pricepem si care tin strict de continutul digital. De la branding la design, strategie comerciala si de pozitionare, pana la solutiile tehnologice si executia propriu-zisa a proiectului ”, a explicat Dragos Stanca, in cadrul evenimentului Zilele Biz.

Prin parteneriatul cu 101 Worldwide, Publyo detine reprezentante de vanzari in Germania si SUA, precum si de un centru de development aflat in Armenia, unde lucreaza peste 50 de programatori.

“Publyo vine in completarea serviciilor pe care grupul de firme in care a investit 101 Worldwide le detine in lume si creeaza o sinergie perfecta cu celelalte proiecte pe care le detinem, printre care centrul de web development pe care l-am achizitionat in Armenia, de la Lycos Europe, sau agentia interactiva orientata spre performance marketing, Kondiment, un brand cunoscut si respectat de multi ani si pe piata din Romania”, a declarat Joerg Springer, CEO 101 Worldwide.

Dragos Stanca s-a lansat de curand in atreprenoriat cu doua proiecte: compania de consultanta si strategie Publyo, alaturi de 101 Worldwide, si one-stop-shop-ul Q2M (agentie interactiva full service care ofera si servicii de regie de vanzari), alaturi de Global Digital Invest din Chicago, Ilinois, infiintata recent de un grup de investitori americani si germani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri