Agentia Mercury 360 isi intregeste echipa manageriala prin numirea Simonei Vlad in pozitia de PR Director.
“Rolul Simonei este atat in zona corporate, unde ne putem imbunatati comunicarea, cat si in zona comerciala, unde aplecarea spre PR poate completa eficient abordarea anumitor proiecte. Experienta ei de «client» trebuie sa aduca un plus valoare, in sensul in care intelege corect nevoile de comunicare si de rezultate concrete si rapide cu care ne confruntam, mai ales in aceasta perioada”, explica Radu Miu, General Manager Mercury 360.

Simona Vlad a urmat cursurile facultatii de Jurnalism si un master in comunicare si relatii publice in cadrul SNSPA. Inainte de a se alatura echipei Mercury a fost timp de 3 ani Brand Manager Campari, Jim Beam, Teacher’s in cadrul importatorului Cristalex si alti 3 a coordonat comunicarea interna si externa a retailerului DOMO.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri