Amazon.com a lansat joi posibilitatea de a imprumuta carti virtuale pentru posesorii de Kindle care sunt membri Amazon Prime , scrie PCMag.com.
Noul program va include in prima faza 5.000 de titluri gratuite pentru Kindle e-reader contra a 79$/an, pretul pentru a deveni membru Amazon Prime. Oficialii Amazon spun ca e-book-urile vor proveni “dintr-o lista ampla de publisheri si o varietate mare de autori”, desi Wall Street Journal a subliniat ca cei mai mari sase publisheri din SUA nu participa, ingrijorati fiind de vanzarile viitoare.

Utilizatorii vor putea imprumuta doar cate o carte, pe rand, lunar, si orice notita facuta pe cartea virtuala se va pastra pentru imprumuturi viitoare.

Programul este realizat exclusiv pentru utilizatorii Kindle, utilizatorii de aplicatii Amazon de pe alte terminale neputand beneficia de acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri