Devalorizarea continua a Facebook indeamna din ce in ce mai multi actionari si analisti sa declare ca, poate, Mark Zuckerberg, cofondatorul si actionarul majoritar al companiei, nu este omul potrivit pentru a conduce compania, el trebuind sa lase pe altcineva in pozitia de CEO, scrie LATimes.com.
Daca acest scenariu va deveni realitate, Zuckerberg ar ramane forta creatoare care sa impinga din spate inovatia tehnologica a Facebook. Tanarul de 28 de ani ar trebui insa sa lase locul de CEO unui manager mai experimentat care sa stie cum sa conduca o companie dupa ce aceasta s-a listat pe Bursa.

“A inceput sa se simta din ce in ce mai mult ca Mark Zuckerberg, oricat de talentat ar fi, este depasit de evenimente la carma unei companii de mai multe miliarde de dolari”, declara Sam Hamadeh, head of research la firma PrivCo. “Desi in multe cazuri fondatorul poate sa evolueze odata cu compania, lucrurile se intampla foarte repede la Facebook incat Zuckerberg nu are timp sa se obisnuiasca cu noile evenimente”.

Indoielile privind capacitatea lui Zuckerberg de a conduce compania au prins avant dupa ce joi valoarea unei actiuni a coborat sub 20$, la jumatate fata de IPO-ul din mai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri