Reactii vehemente pe Facebook dupa masacrul din Paris: Acestia nu sunt musulmani. Sunt criminali!

”In subsolul caricaturii care a dus la masacrul din Paris, in urma caruia au fost ucisi cu sange rece cel putin 12 oameni, utilizatorii Facebook condamna vehement atacurile: “Libertatea de exprimare plange, Marine Le Pene (liderul frontului national extremist – n.r.) isi freaca mainile multumita”, scrie un utilizator pe Facebook.

Alte comentarii:

“Solidaritate cu Charlie Hebdo (publicatia atacata) si LIBERTATE DE EXPRIMARE”, este mesajul care a primit cel mai mare numar de like-uri in subsolul caricaturii, peste 2.200 si peste 60 de comentarii.

“Acesta nu reprezinta Islamul! Oamenii aceia sunt Criminali”, comenteaza un alt utilizator, in timp ce un altul nu se abtine si, folosind limbaj vulgar in caracterizarea extremistilor, numara mortii.

“Barbarii au lovit din nou…trebuie sa continuam sa luptam pentru libertatea de exprimare” este un alt comentariu impartasit de utilizatori, urmat de o persoana care sustine ca este “un atac international la adresa libertatii presei”.

“Ce ar trebui sa faca presa franceza in acest moment ar fi sa puna pe primele pagini ale ziarelor proprii cate o caricatura cu Mohamed. 11 zile, pentru toti cei 11 morti”.

Citeste si:
Facebook i-a blocat contul Dianei Șoșoacă
Facebook i-a blocat contul...

Citeste mai multe comentarii aferente imaginii care a provocat carnagiul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri