Voicu spune ca noua economie trebuie sa fie mai putin speculativa si mai orientata catre productia de bunuri si servicii.

In ce priveste piata de capital, oficialul Certinvest crede ca ar trebui sa fie mai putin exuberanta, mult mai putin speculativa si isi doreste sa fie mai putin volatila.

„Piata pana la urma va reflecta noul model de economie”, completeaza Eugen Voicu.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, s-a relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare. Este vorba despre noua economie. Provocarile trebuie innoite permanent!

Citeste si:

In opinia sa, proiectul wall-street.ro de repozitionare este unul actual, insa ne recomanda sa avem rabdare si nervi tari, pentru ca nu va fi usor si nici pe termen scurt.

„Cred ca va dura cativa ani formarea unui concept coerent de nou model economic care trebuie si implementat la nivel global, misiune deloc usoara. Personal m-ar interesa o parte de integrare a opiniilor autorizate din piata, o selectie de calitate si comentarii relevante, dar cat mai scurte. Tonul este de asemenea important si ar fi bine sa fie cat mai echilibrat, fara excese emotionale sau abundenta de stiri negative. Atunci cand face sens, ar trebui sa vedeti si partea pozitiva a lucrurilor”, a conchis Voicu.