Societatea va oferi atat servicii de consiliere privind intelegerea produselor bancare, cat si servicii privind valoarea maxima a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. De asemenea, intermediarul de credite SSIF Broker va asigura relatia intre client si banca, la nivel de documentatie, si il va consilia pe client pe parcursul intregului proces.

“Continuam lansarea de servicii si proiecte care sa completeze activitatea SSIF Broker si sa confirme planurile de extindere si dezvoltare pe care ni le-am asumat. SSIF Broker este un nume de referinta pe piata financiara, astfel ca atat serviciile de asigurari, cat si cele de brokeraj de credite au venit natural, din dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri cu o gama complexa de servicii profesioniste si de calitate”, spune, intr-un comunicat de presa, Adrian Pop, director general al Broker Cluj.

Pentru dosarele de credite, in echipa SSIF Broker au fost cooptati specialisti care sa verifice intreaga documentatie si sa asigure consultanta. Broker Cluj va incheia acorduri de colaborare cu toate bancile din Romania, oferind astfel clientilor acces la toate produsele existente in piata de creditare.

Sursa foto: Shutterstock