„Primul trimestru din 2018 a adus o volatilitate crescuta si corectii semnificative pentru indicii globali. Pietele de IPO-uri din Europa s-au dovedit a fi flexibile cu investitori dornici sa gaseasca valoare si sa ia in calcul plasamente din timp in companii cu actiuni interesante, cu potential si fundamente economice solide. In ciuda incertitudinilor din jurul negocierilor pentru Brexit, a potentialului razboi comercial intre Statele Unite ale Americii si China si a discutiilor despre cresterea ratelor dobanzilor, piata europeana de IPO-uri ramane deschisa oportunitatilor de business”, spune Sorin Petre, partener, servicii de evaluare si analiza, PwC Romania.

Deutsche Borse a fost principala piata din punct de vedere al valorii prin derularea a doua dintre cele mai mari oferte publice initiale din Europa, cea a companiei de tehnologie medicala Healthineers a Siemens si cea a DWS Group, divizia de asset management a Deutsche Bank.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont