Producatorul de materiale de constructii din beton Simcor Oradea (SIOR) a afisat in primele sase luni din 2007 un profit net de 988.850 lei, de 3,77 ori mai mare fata de intervalul echivalent din 2006, in vreme ce afacerile au stagnat la aproximativ 16 milioane lei.
In primele sase luni ale anului trecut, Simcor a avut o cifra de afaceri 16,8 milioane lei si un profit net de 262.000 lei.

Simcor Oradea are un capital social de 488.800 lei (136.000 euro), divizat in 4,88 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este Lutz Stache, cu o participatie de 52,47% din capital, in vreme ce Simpromat SRL detine 25,09% din actiuni.

Valoarea de piata a societatii este de 97,7 milioane lei (27,2 milioane euro), conform ultimei cotatii de 20 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare din 26 noiembrie. Titlurile Simcor Oradea se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul SIOR.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri