BT Securities urca pe primul loc in clasamentul intermediarilor la BVB

Divizia de brokeraj a Bancii Transilvania, BT Securities, a tranzactionat in noiembrie 95,3 milioane lei, cu 7% mai mult decat in octombrie, ocupand prima pozitie in clasamentul lunar, potrivit statisticilor Bursei de Valori Bucuresti.
Pe urmatorul loc se afla casa de brokeraj aradeana IFB Finwest, care a intermediat schimburi de 77,9 milioane lei, fiind urmata de KBC Securities Romania, cu tranzactii de 74,6 milioane lei, in scadere cu 2%.

UniCredit CAIB Securities a realizat tranzactii de 56,2 milioane lei, cu 34,5% mai putin decat in noiembrie, in timp ce BRD Groupe Societe Generale, liderul din octombrie, a coborat pe locul al cincilea, cu schimburi de 49,3 milioane lei, de 11 ori mai mici.

Raiffeisen Capital&Investment a coborat cinci pozitii, in timp ce intermedierile s-au redus cu 2,6 ori la 44,8 milioane lei.

Broker Cluj, singura casa de brokeraj listata la BVB, a rulat in piata 43,64 milioane lei, in scadere cu 28,8%, iar EFG Eurobank Securities a intermediat 40,91 milioane lei, in urcare cu 11,34%.

Intercapital Invest a realizat tranzactii de 31,4 milioane lei, in timp ce Tradeville a rulat 32,4 milioane lei, cu 79%, respectiv 23% mai mici decat in luna octombrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri