Geoana: Nu voi contribui deliberat la caderea Guvernului Ponta, guvernarea PSD nu va mai dura mult

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a declarat, vineri, ca nu va contribui deliberat la caderea Guvernului Ponta, dar ca guvernarea PSD nu va mai dura, aratand ca exista un dicton vechi potrivit caruia ”castigatorul ia totul”.

”Eu nu voi contribui in mod deliberat la caderea unui Guvern PSD chiar daca Ponta nu merita sa fie seful PSD. Stiu sa fac o distinctie pe interesele mai largi ale partidului si o persoana sau alta”, a spus Geoana, intrebat daca la o motiune de cenzura ar vota pentru caderea Guvernului.

El a adaugat ca este de parere ca oricum guvernarea PSD nu va mai dura foarte mult. ”Din punctul meu de vedere, cu sau fara evolutii in grupurile parlamentare ale PSD, exista un dicton vechi care se aplica in Romania, «Castigatorul ia totul» si castigatorul alegerilor prezidentiale isi va forma majoritatea proprie. Cand? Este mai degraba o problema de calcul politic, decat de realitate strategica. Guvernarea PSD nu va mai putea sa dureze foarte mult. Cat va dura, va dura, dar nu va fi cu o sabotare din interior, nu este stilul meu, nu fac asa ceva”, a adaugat Geoana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri