Dezvoltatorul Impact Developer&Contractor SA a vandut in primul trimestru 18 apartamente, mai multe loturi de teren si a inchiriat 27 de locuinte, valoarea totala a contractelor incheiate ridicandu-se la sapte milioane de lei (circa 1,7 milioane de euro).

Impact a vandut in primele luni ale anului 18 apartamente si a inchiriat alte 27, circa 60% din aceste contracte fiind incheiate pentru apartamentele din Bucuresti.

“Cea mai scumpa unitate de locuit a fost o vila in Pipera, cu un pret de vanzare de circa un milion lei (240.000 euro) si cea mai ieftina, un apartament in Greenfield, de 252.000 lei (aproximativ 60.000 de euro)”, au declarat, pentru wall-street.ro, oficialii Impact.

Tot in primul trimestru, au fost realizate studii de prefezabilitate pentru realizarea unor proiecte din zona leisure, IT &C si medical, pe terenurile detinute de Impact in Bucuresti, proiectele ce au fost apoi prezentate investitorilor in cadrul mai multor evenimente si discutii purtate, se mai arata in raportul dezvoltatorului.

Cel mai mare actionar al companiei este Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general al Impact, care controleaza 18,06% din titluri, iar Carmen Sandulescu detine 11,6% din actiuni. In actionariat se regaseste si un fond de investitii administrat de Franklin Templeton, respectiv Templeton GIT Emerging Markets, care are 6% din titluri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si